Kansanedustajat ovat keksineet omanlaatuisensa kahden asunnon loukun, jolla he muuttavat asuntomenonsa asuntotuloksi.

Tavallisilla työntekijöillä pitkä työmatka on haitaksi, kansanedustajilla vain hyödyksi.

Poliitikoilla on joskus vaikeuksia tietää todellinen kotiosoitteensa ja sitä on silloin kysyttävä oikeusistuimelta.

Globaalin laman tulon ennustelussa huippu-yliopistoissa valmistuneet ekonomistit ja kortteja selaavat ennustaja-eukot ovat olleet hyvinkin tasaväkisiä saavutuksissaan.

Maailman käsittävä taloudellinen lamakausi on nopeimmin leviävä ihmisen keksimä influenssa, jolle ei ole olemassa tehokasta rokotusta.

Monien valtioiden kulttuuri jakautuu kaistoihin, jotka kehittyvät eri nopeudella. Tekniikka ja aseet ovat viimeisen mallin mukaisia, mutta lait, mielipiteet, tavat ja uskomukset tuhannen vuoden takaisia.

Lähi-idän ongelmat alkoivat siitä, kun ympäri maailmaa hajallaan asuva kansa tahtoi perustaa itsenäisen valtion paikkaan, johon ei mahtunut enää yhtään uutta itsenäistä valtiota.

Hamas on joukko innokkaita ja voimansa yliarvioivia pikkupoikia, jotka raketteja paukutellessaan tekevät eniten vahinkoa niille jotka ovat luottaneet heihin.

Israel on siilipuolustukseen asettunut pieni suuri mies, jonka elämisen oikeuden turvaamista isoveli USA valvoo.

Israelia ympäröivät valtiot tukevat Hamasia puheissaan sekä lähettelevät sille pieniä lahjapaketteja lohdutukseksi. Todellisuudessa valtiot pelkäävät oman partansa kärähtämistä hankalan ystävänsä ärhentelyn seurauksista.

Lähi-idän ruutitynnyri kiehuu vaihtelevasti koko ajan, mutta muun maailman onneksi ruutimäärät ovat olleet vielä vähäisiä.

Venäjä seuraa myötätuntoisena Hamasin isottelua, mutta sillä on itselläänkin riittävästi taloudellisia vaikeuksia Neuvostoliiton raunioita paikkaillessaan.

Venäjä tuomitsee yksinapaisen maailman, koska silloin ei olisi ketään työntelemässä kapuloita USA:n rattaisiin.

Pohjois-Korea on ydindopingia käyttävä pienikasvuinen bodari, joka yön yli nukuttuaan peruu kaikki eiliset sopimuksensa.

Veneuzela on teinipoika, joka on valinnut vihollisensa läheltä ja käy heidän kanssaan käpysotaa öljytynnyrin suojassa.

Kuuba on seniili vanhus, joka uskoo ratkaisseensa ikuisen elämän arvoituksen.