Kun robotit oppivat suunnittelemaan ja tekemään robotteja, ei tehtaissa tarvita kalliita ihmistyöntekijöitä. Sitten on vain keksittävä robotti joka ostaa tehtaitten tuotteet.

Valtio joka  tuottaa enemmän ihmisiä kuin pystyy elättämään, on tappiollinen liikeyritys.

Liikeyritysten kuin valtioidenkin kasvua uhkaa sammakkosyndrooma: on vaikea tietää milloin halkeaa.

Omaisuuden hankkiminen vaatii rohkeutta, sen säilyttäminen vaatii varovaisuutta, rajalinjan tajuaminen viisautta.

Näitä neljää laillista instituutiota sinun tulee peljätä ja kunnioittaa yli kaiken: verottajaa, koska se voi riistää omaisuutesi, poliisia ja oikeusistuinta, koska ne voivat viedä vapautesi, lääkäreitä, koska he voivat viedä terveytesi ja henkesi, ja Jumalaa,  joka voi maallisten  avustajiensa välityksellä tuomita sielusikin helvettiin.

Näitä asioita on suurrikkaidenkin syytä pelätä: vakavia liikenneonnettomuuksia, väkivaltaista rikollisuutta,  parantumatonta sairautta, pörssiromahdusta ja verottajaa.

Kun ihminen ei välitä kehittää ja omaksua mitään uutta, hän katsoo olevansa valmis.

Ihminen ei ole elänyt turhaan, jos yksikin  suree hänen kuolemaansa.

Tietojemme mukaan mikään maailmankaikkeudessa ei ole ikuista, paitsi materia. Uskomusten mukaan myös taivas ja helvetti ovat.

Eläimet arvostavat lajitovereitaan ja niitä joita voi syödä tai käyttää muuten hyödyksi.

Uuden asian tai idean tuomitseminen esittämättä parempaa vaihtoehtoa on elävänä hautaamista.

Luovat ihmiset lähettävät ajatuksia kuin lintuja lentoon. Realistit ampuvat niitä alas kuin metsästäjät - mutta eivät osu jokaiseen.

Luonto vaikuttaa puolustuskyvyttömältä uhrilta, mutta lopulta se onkin kostaja joka ei jätä koskaan rankaisematta pahoipitelijöitään.

On merkillistä että sukulaisilta puuttuvat kaikki minun hyvät ominaisuuteni, ja heillä on kaikki huonot ominaisuudet jotka minulta puuttuvat.

Kateus on onnen varjo.

Yksi promille alkoholia veressä vie harkintakyvyn, kaksi promillea vie vastuuntunnon, kolme järjen, neljä lopuksi tajun, viisi hengen.

        Lopuksi tämän päivän kootut poliittiset ongelmat:
Vasemmistoliiton perinnöllinen ongelma: Varsovan liittoa ei enää ole, Natoon emme halua liittyä, olkaamme siis oppositiossa.

Suomen presidentin perustuslaillinen ongelma: Ei  EU:n perustuslaille. Minä olen oikeassa ja eduskunnan enemmistö väärässä.

Iranin johdon ongelma: Ei mitään ongelmia. Teemme mitä haluamme, kävi miten kävi. Demokraattinen kansa vastaa kaikesta.

Hamasin käytännön ongelma: ensisijaisesti tarvitsemme aseita ja ulkomaisia taistelijoita avuksemme. Äänestäjämme raapikoon elatuksensa mistä lystäävät.

Israelin turvallisuuspoliittinen ongelma: jakaako palestiinalaisille laillisesti kuuluvia rahoja, jos ne lähetetään meille takaisin kranaatteina ja kävelevinä pommeina?

Pohjois-Korean Rakkaan Johtajan ongelma: onko ilmaisen ruoka-avun vastaanottaminen nöyryyttävämpää kuin muutaman sadantuhannen tarpeettoman kansalaisen nälkäkuolema?

Presidentti Bushin ongelma: teen mitä teen, minullahan on vielä muutaman vuoden työsopimus jäljellä ja hyvä eläke  ja öljybisnekset odottamassa, mutta kuinka käy puolueen?

Presidentti Putinin ongelma: ennen olimme suuri ja mahtava, nyt pienempi ja mahtavuus haihtunut. Millä keinoin saisimme sitä edes vähän takaisin?

Pääministeri Blairin ongelma:  otinkohan sittenkin  vääränlaisen  miehen kaverikseni rapakon takaa?